Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 19:14

Κατσίβελας κατά Λεβεντάκη για το νερό Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
Κατσίβελας κατά Λεβεντάκη για το νερό Κυπαρισσίας

Σε ευθεία επίθεση περνά ο τέως δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας κατά του νυν Γιώργου Λεβεντάκη σε ό,τι έχει να κάνει με την καταλληλότητα του νερού της Κυπαρισσίας, με αφορμή τα δημοσιεύματα με τα αποτελέσματα από τη Διεύθυνση Υγειονομικού, που λένε ότι είναι κατάλληλο.

Κάνει λόγο για ανεύθυνη, καταστροφική και δόλια συμπεριφορά, προκειμένου να πλήξει τον ίδιο πολιτικά, ενώ μιλά για στημένη σκευωρία με φωτογραφίες από το βαθύ παρελθόν.

Χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο κ. Κατσίβελας αναφέρει: «Τα αξιώματα απαιτούν σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Τον Αύγουστο που μας πέρασε, σε συνέντευξη Τύπου και παρουσιάζοντας τις αναλύσεις του νερού που είχε κάνει ο δήμος, διαβεβαίωσα τους πολίτες της Κυπαρισσίας και των Βρυσών για την καταλληλότητα του νερού. Στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 9 Οκτωβρίου, ενημερώνοντας το σώμα είπα ότι οι εξετάσεις ήταν στη ΔΕΥΑΤ και ο κ. Λεβεντάκης μπορεί να ενημερώσει υπεύθυνα τους πολίτες. Αντ' αυτού συνέχισε την ίδια ανεύθυνη, καταστροφική και δόλια συμπεριφορά, προκειμένου να με πλήξει πολιτικά και ηθικά με μια στημένη σκευωρία, με φωτογραφίες από το βαθύ παρελθόν. Και για να το κάνει αυτό δεν δίστασε να προκαλέσει την καταστροφή του τόπου εν μέσω τουριστικής περιόδου με τη δυσφήμηση του νερού της Κυπαρισσίας προκαλώντας παράλληλα μεγάλη κοινωνική αναστάτωση. Ο κ. Λεβεντάκης απέκρυψε τα στοιχεία από τους πολίτες και το Δημοτικό Συμβούλιο και αυτό τον εκθέτει ανεπανόρθωτα και βεβαίως δεν είναι ανεύθυνοι σε αυτό και οι νεόκοποι συνοδοιπόροι του».

 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER