Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 20:36

Η Μαλαπάνη για το ψήφισμα κατά Κουκούτση

Γράφτηκε από την
Η Μαλαπάνη για το ψήφισμα κατά Κουκούτση

 

Το λόγο για την απουσία της από το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, από τη συζήτηση και την ψηφοφορία για τη συνεργασία της δημοτικής αρχής με τον Δημήτρη Κουκούτση, ξεκαθαρίζει η Μαρία Μαλαπάνη, σύμβουλος της παράταξης του Βασίλη Τζαμουράνη.

Σημειώνει πως η απουσία της δεν είχε σκοπιμότητα, ότι είναι εργαζόμενη με οικογένεια και μικρά παιδιά και αδυνατεί να ξενυχτάει, καθώς το Συμβούλιο τελείωσε στις 2 το πρωί.

Χαρακτηριστικά στο σημείωμά της προς την “Ε” η Μ. Μαλαπάνη ξεκαθαρίζει:

«Στο φύλλο (31/10/2019) της εφημερίδας σας και στο άρθρο που αναφερόταν στην “θυελλώδη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Καλαμάτας” γράφτηκε μεταξύ άλλων ότι "από την ψηφοφορία του ψηφίσματος" σχετικά με την συνεργασία της δημοτικής αρχής με τον υπόδικο πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, απουσίαζε η Μαρία Μαλαπάνη από την παράταξη Κοσμόπουλου κλπ.

Πρόκειται ασφαλώς για λάθος, αφού εγώ ανήκω στην παράταξη "Πρότυπος Δήμος" του Β. Τζαμουράνη.

Θέλω να δηλώσω ότι η αποχώρησή μου πριν την συζήτηση και ψηφοφορία αυτού του θέματος, που τελείωσε στις 2 το πρωί, δεν έγινε σε καμία περίπτωση για να αποφύγω την ψηφοφορία, αλλά γιατί ως εργαζόμενη με οικογένεια και μικρά παιδιά αδυνατώ να ξενυχτάω τόσο αργά, όταν η επόμενη μέρα είναι εργάσιμη. Αν όμως ήμουν στην ψηφοφορία, θα ψήφιζα υπέρ της καταδίκης της συνεργασίας της δημοτικής αρχής με τον κ. Κουκούτση.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία,

Μαρία Μαλαπάνη,

Δημοτική σύμβουλος με την παράταξη "Πρότυπος Δήμος"».


NEWSLETTER