Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 09:54

Επιστροφή στη δουλειά για 16 εργαζόμενους της ΔΕΥΑΚ με προσωρινή δικαστική απόφαση

Γράφτηκε από την
Επιστροφή στη δουλειά για 16 εργαζόμενους της ΔΕΥΑΚ με προσωρινή δικαστική απόφαση

 

Δεκαέξι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΚ, οι οποίοι είχαν προσληφθεί με σύμβαση ορισμένου χρόνου, που παρατάθηκε με αποφάσεις της δικαιοσύνης και στη συνέχεια απολύθηκαν, επιστρέφουν στη δουλειά τους με χθεσινή προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου.

Αυτό ανακοινώνει το Σωματείο Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας, αναφέροντας ότι δικαιώθηκε ο μεγάλος και δύσκολος αγώνας του Σωματείου. Αφού αναφέρει ότι επιστρέφουν στη δουλειά τους, ύστερα και από ομόφωνη συνομολόγηση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ παρατηρεί ότι οι “εργαζόμενοι μέσα από το σωματείο τους εκφράζουν τις ευχαριστίες τους σε όλους όσοι με τη στάση τους συμπαραστάθηκαν στο δίκαιο αγώνα τους, που δεν ήταν άλλος από τον αγώνα για σταθερή και μόνιμη εργασία”. Το σωματείο αναφέρει ότι “οι εργαζόμενοι νιώθουν δικαιωμένοι, αλλά και εφοδιασμένοι με τεράστια εμπειρία, μέσα από τη συμμετοχή τους σε αυτόν τον δύσκολο αλλά όμορφο αγώνα, που έδωσαν με την καθοδήγηση του ταξικού τους σωματείου και με την καθολική υποστήριξη των μόνιμων συναδέλφων τους”.

Τέλος, οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι “ο αγώνας δεν τελείωσε. Αλλοι 7 συνάδελφοι περιμένουν από τη δημοτική αρχή να πράξει ανάλογα, ώστε να κλείσει αυτός ο κύκλος του αγώνα με τη μονιμοποίηση όλων των απολυμένων συναδέλφων”.


NEWSLETTER