Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 16:03

Διαμαρτυρία για κλείσιμο της Eurobank στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από την
Διαμαρτυρία για κλείσιμο της Eurobank στη Μεσσήνη

Την πίτα του έκοψε χθες το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης, στην πρώτη του συνεδρίαση για το 2020. Τυχερός ήταν ο πρόεδρος της Κοινότητας Λογγάς Θόδωρος Παπανδρέου που του έτυχε το φλουρί και πήρε ως δώρο ένα στυλό και τα μηχανήματα του δήμου για 2 ημέρες στο χωριό του.

Στη χθεσινή συνεδρίαση το Συμβούλιο αποφάσισε συμμετοχή του δήμου στο πρόγραμμα δακοκτονίας του 2020, συγκρότησε την επιτροπή για το πανηγύρι της Μεσσήνης κι ενέκρινε τη μελέτη για την προμήθεια οχημάτων καθαριότητας του δήμου.

Ακόμα, συζητήθηκαν το κλείσιμο του καταστήματος της Eurobank στη Μεσσήνη, η δημοπράτηση από το υπουργείο Υποδομών του έργου αποκατάστασης των ζημιών στο λιμάνι Πεταλιδίου, η λειτουργία του δημόσιου ΚΤΕΟ στη Μεσσήνη, η επαναλειτουργία του τρένου στην περιοχή, ο οδικός άξονας Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη και η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων στο τμήμα Καλαμάτα - Ριζόμυλος, τα έργα των παρακάμψεων σε Νεοχώρι Αριστομένους και Δάρα, ο καθαρισμός πινακίδων του ΚΟΚ και η χρονική διάρκεια της διαδημοτικής συνεργασίας με το Δήμο Καλαμάτας για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων.


NEWSLETTER