Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 19:19

Στα χαρτιά μένει το open mall Κυπαρισσίας, καταγγέλλει ο Τσίγγανος

Στα χαρτιά μένει το open mall Κυπαρισσίας, καταγγέλλει ο Τσίγγανος

Την επισήμανση ότι δεν υπάρχει καμιά κινητικότητα από το δήμο για το open mall της Κυπαρισσίας έκανε ο επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες» Παναγιώτης Τσίγγανος στην χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. 

Το θέμα, όπως απάντησε ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Επιτροπής Αντώνης Βλάχος, το χειρίζεται αποκλειστικά ο ίδιος ο δήμαρχος - ενώ σε ερώτηση του κ. Τσίγγανου αν έχει ασχοληθεί η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου η απάντηση ήταν αρνητική.

Αρχικά ο κ. Τσίγγανος τόνισε πως το open mall έχει ενταχθεί από τον Ιούνιο και είχαν γίνει και κάποιες επαφές με το Επιμελητήριο. Αλλοι δήμοι που έχουν ενταχθεί, είπε, έχουν ενεργοποιηθεί με τις τεχνικές τους υπηρεσίες. Ρώτησε τι έχει γίνει από το δήμο και την Τεχνική Υπηρεσία και σε τι φάση βρίσκεται. Από την πλευρά του ο κ. Βλάχος τόνισε πως το θέμα το έχει αναλάβει ο δήμαρχος και το χειρίζεται. Πάντως ο κ. Τσίγγανος σημείωσε επίσης πως επειδή έχουν υπάρξει αλλαγές και στην Τεχνική Υπηρεσία θα πρέπει να κινητοποιηθούν άμεσα, καθώς είναι ένα μεγάλο έργο που αφορά την πόλη της Κυπαρισσίας.

 

Κ.Μπ.