Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020 16:24

Ευχές στην πίτα της “Φάρις”

Γράφτηκε από την
Ευχές στην πίτα της “Φάρις”

 

Με ευχές να συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά τη δράση και την προσφορά της, η “Φάρις” έκοψε χθες την πίτα της στο φουαγιέ του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.

Την πίτα ευλόγησε ο πρωτοσύγκελλος της μητρόπολης Μεσσηνίας, αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς, παρουσία του δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, αντιπεριφερειαρχών, του προέδρου της “Φάρις” Παντελή Δρούγα, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης, στελεχών και υπαλλήλων της, καθώς και εκπροσώπων φορέων και συλλόγων.

Στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την προσφορά τους, ενώ επεσήμανε πως και αυτή τη χρονιά η πόλη της Καλαμάτας αναμένεται να πρωταγωνιστήσει πολιτιστικά σε πανελλαδικό επίπεδο. Εκανε δε ιδιαίτερη αναφορά στην προσφορά, τη δημιουργικότητα και το υψηλό επίπεδο που οι σχολές της “Φάρις” παρέχουν στην τοπική κοινωνία.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, οι διευθυντές των σχολών της “Φάρις” Στάθης Γυφτάκης και Παναγιώτης Λαμπρινίδης και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕΚ Γιάννης Μαργαρίτης.

Ακολούθησε η απονομή τιμητικής πλακέτας στα καταστήματα που διακρίθηκαν στον χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό του δήμου για την καλύτερη βιτρίνα.

Η τυχερή της φετινής πίτας των εργαζομένων της “Φάρις” ήταν η Χριστίνα Πλαγιανού, εργαζόμενη στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”.


NEWSLETTER