Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 08:12

Τριφυλία: Επαναβεβαίωση συμφωνίας μεταξύ Λεβεντάκη και Ανδρινόπουλου

Γράφτηκε από τον

 

“Τίποτα δεν μας χωρίζει, αντίθετα μας ενώνει η πραγματική και ανιδιοτελής αγάπη για τον τόπο και ο κοινός στόχος”, τόνισε ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης με ανακοίνωσή του μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχε με τον Ευστάθιο Ανδρινόπουλο.

Και σημείωσε: «Ας πάψει λοιπόν, επιτέλους, η παραπληροφόρηση από εκείνους που βλέπουν συνεχώς μπροστά τους δράκους, γιατί αυτοί είναι που έχουν ξεπεράσει, προ πολλού, κάθε όριο ανοχής και αντοχής».

Οπως φαίνεται, η ανακοίνωση αυτή γίνεται με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με τις σχέσεις του δημάρχου με τον επικεφαλής της συνεργαζόμενης παράταξης «Η Τριφυλία αλλάΖΕΙ» Ευστάθιο Ανδρινόπουλο. Οι δύο άνδρες είχαν χθες συνάντηση στο γραφείο του δημάρχου και αμέσως μετά υπήρξε ανακοίνωση του κ. Λεβεντάκη στη σελίδα του συνδυασμού του “ΑΝΟΔΟΣ” στο Facebook, στην οποία σημειώνεται: «Τίποτα δεν μας χωρίζει…Αντίθετα, με τον επικεφαλής της παράταξης «Η Τριφυλία ΑλλάΖΕΙ» κ. Στάθη Ανδρινόπουλο μας ενώνει η πραγματική και ανιδιοτελής αγάπη για τον τόπο μας και κοινός στόχος και των δύο πλευρών είναι ένα ευοίωνο μέλλον, με προοπτικές ανάπτυξης και εξέλιξης για την Τριφυλία. Οπως έχω και στο παρελθόν επισημάνει, προτίθεμαι να συνεργαστώ μονάχα με ανθρώπους, που αγαπούν πραγματικά τον τόπο μας και που κοινή συνισταμένη μας είναι το ειλικρινές ενδιαφέρον για το μέλλον της Τριφυλίας. Ας πάψει λοιπόν, επιτέλους, η παραπληροφόρηση από εκείνους που βλέπουν συνεχώς μπροστά τους δράκους, γιατί αυτοί είναι που έχουν ξεπεράσει, προ πολλού, κάθε όριο ανοχής και αντοχής».

Κ.Μπ.