Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 05:37

Ειδικός συνεργάτης για τα οικονομικά στο Δήμο Τριφυλίας

Ειδικός συνεργάτης για τα οικονομικά στο Δήμο Τριφυλίας

Ειδικό συνεργάτη  θα προσλάβει ο Δήμος Τριφυλίας ως σύμβουλο του δημάρχου σε θέματα οικονομικά, λογιστικά και ελέγχου δαπανών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις εντός 5 ημερών από την δημοσίευση της προκήρυξης, με πλήρες βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους.

Πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

- Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17). Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται.

- Πτυχίο ή δίπλωμα σχολής Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΠΕ ή ΤΕ).

Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων πρέπει να συνοδεύονται με τα κατωτέρω δικαιολογητικά: Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών, βιογραφικό σημείωμα, υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται τα γενικά προσόντα διορισμού (άρθρα 11 έως και 17 του Ν.3584/2007) και τα αναφερόμενα στο βιογραφικό σημείωμα στοιχεία είναι αληθή.

Η πλήρωση της θέσης του ειδικού συνεργάτη, θα διενεργηθεί με απόφαση του δημάρχου, ο οποίος και θα προσλάβει το πρόσωπο που είναι, κατά την κρίση του, κατάλληλο για την παραπάνω θέση.

 

Κ.Μπ.