Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 15:04

Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας: Ομόφωνο ψήφισμα για Φιλιππόπουλο

Γράφτηκε από την

Ψήφισμα ομόφωνο για την απώλεια του πρώην υπουργού, βουλευτή Μεσσηνίας και δημάρχου Πύλου Θανάση Φιλιππόπουλου εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, προχθές το βράδυ, τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. αποφάσισε: “Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Να καταθέσει στεφάνι στη σορό του. Να παραστεί αντιπροσωπεία στην εξόδιο ακολουθία. Να τιμήσει με τον πιο πρόσφορο τρόπο τη μνήμη του εκλιπόντος αλλά και την προσφορά του στην πόλη της Καλαμάτας”.

Βιογραφικό για την πολιτική διαδρομή και την προσφορά του Θαν. Φιλιππόπουλου διάβασε ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος δήλωσε ότι “ο Θαν. Φιλιππόπουλος ανήκει στη γενιά των πολιτικών που υπηρέτησαν με πίστη την πατρίδα. Λειτούργησε με αξιοπρέπεια, σεμνότητα, ήθος και ανθρωπιά. Κινητοποιήθηκε για το νέο Νοσοκομείο Καλαμάτας, για να φτιαχτεί με τη συμβολή των Μεσσηνίων ομογενών. Εκφράζουμε την καθολική εκτίμησή μας στο πρόσωπό του και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του”.