Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 16:19

Βασιλόπουλος: “Ο Δήμος Καλαμάτας ξεχωρίζει από το εργατικό δυναμικό του”

Γράφτηκε από τον
Βασιλόπουλος: “Ο Δήμος Καλαμάτας ξεχωρίζει από το εργατικό δυναμικό του”

 

“Αυτό που κάνει το Δήμο Καλαμάτας να ξεχωρίζει είναι το εργατικό δυναμικό, τα στελέχη του. Αυτή την άποψη την επικύρωσα και ως δήμαρχος”, σημείωσε ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος χθες το μεσημέρι, στην εκδήλωση κοπής της πίτας των υπαλλήλων του δήμου.

Ο δήμαρχος κάλεσε τους υπαλλήλους να συνεχίσουν συνεργαζόμενοι, ανταλλάσοντας απόψεις, με αποφάσεις που μπορεί να στενοχωρήσουν, αλλά με γνώμονα να λειτουργήσει καλύτερα ο δήμος. Παρατήρησε ότι ο δήμος πρέπει να λειτουργεί ως μεγάλη οικογένεια και ευχήθηκε για το 2020 “αισιοδοξία, να είμαστε καλά και να έχουμε καλή συνεργασία”.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μεσσηνίας, Στράτος Χρυσαφίδης, ευχήθηκε αισιοδοξία και συνεργασία με τη δημοτική αρχή, ενώ ενημέρωσε ότι στις 13 Μαρτίου διεξάγονται εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του σωματείου.

Ο γ.γ. της ΠΟΕ - ΟΤΑ Βασίλης Πετρόπουλος ευχήθηκε “να μη θρηνήσουμε άλλο συνάδελφο και να μην έχουμε εργατικά ατυχήματα” - και απευθυνόμενος στο δήμαρχο του ζήτησε “τα θέματα ζωής και ασφάλειας στην εργασία να τα εντάξετε στις προτεραιότητές σας”. Ο Θαν. Βασιλόπουλος απάντησε ότι “η ασφάλεια είναι και θα είναι πάντα για μας προτεραιότητα’.

Ευχές έδωσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι των μειοψηφιών Βασίλης Κοσμόπουλος, Γιάννης Ζαφειρόπουλος και Μιχάλης Αντωνόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Φαββατάς.

Τυχεροί της κλήρωσης της πίτας ήταν οι υπάλληλοι Μαρία Τσάκωνα, Κανέλλα Παναγιώταρη, Ευσταθία Δεριζιώτη (πήραν 3 μέρες άδεια η καθεμία) και οι Παντελής Κολοβός, Αναστάσιος Ντουραμάκος, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος (πήραν από 50 ευρώ ο καθένας, προσφορά του σωματείου).

Γ.Σ.


NEWSLETTER