Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 09:41

Καλαμάτα: Θα ανοίξει σύντομα η Χρυσάνθου Παγώνη

Καλαμάτα: Θα ανοίξει σύντομα η Χρυσάνθου Παγώνη

 

Την Παρασκευή το απόγευμα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ιατροπούλου που κρατούν κλειστή την οδό Χρυσάνθου Παγώνη.

Αυτό δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εκτός απροόπτου η Χρυσάνθου Παγώνη θα παραδοθεί στην κυκλοφορία εντός του Σαββατοκύριακου.

Χθες ο κ. Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο, επιθεώρησε τα έργα πεζοδρόμησης του δυτικού τμήματος της Ιατροπούλου και συνομίλησε με επαγγελματίες της περιοχής.

Σε δήλωσή του ο κ. Βασιλόπουλος ανέφερε: «Το έργο ανάπλασης της οδού Ιατροπούλου το παρακολουθούμε στενά, είτε για τη λειτουργία καθημερινά επιχειρήσεων που εδρεύουν εκεί, αλλά περισσότερο των συμπολιτών μας που μένουν στην περιοχή. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μην υπάρξει καθυστέρηση. Υπάρχει το θέμα με τη Χρυσάνθου Παγώνη, που έχει κλείσει ο δρόμος και υπήρξαν πιέσεις ώστε από τις δέκα ημέρες που ζήτησε ο εργολάβος η παρέμβαση να πραγματοποιηθεί μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα, ώστε να αποδοθεί και πάλι η οδός στην κυκλοφορία, καθώς εξυπηρετεί σημαντικά. Η ενημέρωση είναι ότι το έργο προχωράει κανονικά. Προφανώς δημιουργούμε ένα πρόβλημα στους περιοίκους και τους επαγγελματίες, και ζητούμε την κατανόησή τους, ωστόσο θα τους αποζημιώσουμε με το πολύ καλό έργο που υλοποιείται και θα αναβαθμίσει την περιοχή».