Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 12:50

Αντιδήμαρχος κατά υπαλλήλων για συκοφαντία στο Δήμο Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον

 

Αγωγή και μήνυση θα καταθέσει ο αντιδήμαρχος Τριφυλίας Αντώνης Βλάχος στους  δύο υπαλλήλους του δήμου για όσα, όπως υποστηρίζει, ψευδώς αναφέρουν εναντίον του στο έγγραφό τους που έστειλαν πριν από λίγες ημέρες στο δήμαρχο Γιώργο Λεβεντάκη.

Τονίζει ότι θα κινηθεί νομικά καθώς τον κατασυκοφάντησαν - ενώ αναφέρει ότι ο ένας εκ των τριών συνολικά καταγγελλόντων υπαλλήλων δήλωσε εγγράφως ότι η υπογραφή του υφαρπάχθηκε και ότι πλανήθηκε χωρίς να γνωρίζει το περιεχόμενο του εγγράφου. Μάλιστα κάνει γνωστό πως ήδη έχει ξεκινήσει διοικητική έρευνα για ενέργειες των υπαλλήλων αυτών στο δήμο και σύντομα θα υπάρξουν αποτελέσματα.

Ο κ. Βλάχος τονίζει ακόμη ότι «χρόνια τώρα στον Δήμο Τριφυλίας υπήρχαν εργαζόμενοι που ασκούσαν πλημμελώς τα καθήκοντά τους με την ανοχή των πολιτικών τους προϊσταμένων. Δυστυχώς υπήρχαν υπάλληλοι που κυριολεκτικά ξέχναγαν να πάνε στη δουλειά τους. Με την κατάσταση αυτή τα βάλαμε από την πρώτη στιγμή, γιατί αυτό έχουμε υποχρέωση να κάνουμε».

Επισημαίνει ακόμη ότι στοχοποιήθηκε από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης με αφορμή την «καταγγελία» εργαζομένων, λέγοντας πως είναι πολύ βαριά η κατηγορία ότι ενεργεί παράνομα και κάνοντας ρουσφέτια. Σημειώνει χαρακτηριστικά: «Κατηγορούμαι δηλαδή ότι εκμεταλλευόμενος την θέση μου και τον δήμο κερδίζω χρήματα ή άλλα ανταλλάγματα. Πολύ βαριά κατηγορία και πολύ λίγοι αυτοί που την απευθύνουν. Θεωρώ ότι σκοπίμως δεν αναφέρθηκαν ποιοι είναι οι καταγγέλλοντες, αφού η ανωνυμία ευνοεί την εύκολη στοχοποίησή μου».

Κλείνοντας αναφέρει ότι «με την πλήρη στήριξη του δημάρχου κ. Γεώργιου Λεβεντάκη θα συνεχίσουμε το δύσκολο έργο της εξυγίανσης του δήμου με κάθε κόστος, γιατί αυτό υποσχεθήκαμε στους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν».

Κ.Μπ.