Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 18:44

Απάντηση Ανδρινόπουλου σε Δριμή για βιολογικό Γαργαλιάνων

Απάντηση Ανδρινόπουλου σε Δριμή για βιολογικό Γαργαλιάνων

 

Μικροπολιτική και επικοινωνιακή εκμετάλλευση καταλογίζει στο Δημήτρη Δριμή ο Ευστάθιος Ανδρινόπουλος για το ζήτημα του βιολογικού καθαρισμού Γαργαλιάνων.

Σε χθεσινή του ανακοίνωση ο κ. Ανδρινόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με λύπη μου διαπιστώνω ότι ο βιολογικός καθαρισμός των Γαργαλιάνων γίνεται πεδίο μικροπολιτικής και επικοινωνιακής εκμετάλλευσης από τον κ. Δριμή, ο οποίος προσπαθεί να αποδείξει ότι μπορεί να ασχολείται με τα προβλήματα των Γαργαλιάνων από την Αθήνα όπου κατοικεί και εργάζεται.

Πρέπει να καταλάβει ο κ. Δριμής και οι όμοιοί του, ότι τα προβλήματα δεν λύνονται με ανακοινώσεις και με μικροπολιτικές ιδεολογικές και κομματικές αγκυλώσεις αλλά με σοβαρή δουλειά, συνέπεια και εργατικότητα.

Πρέπει να καταλάβει ο κ. Δριμής ότι τα σοβαρά προβλήματα στη χώρα μας δεν λύνονται πλέον χωρίς να τηρούνται οι νόμιμες και σωστές διαδικασίες, όπως γίνονταν μέχρι σήμερα, δαπανώντας άσκοπα αρκετά χρήματα για τα οποία σήμερα επιβαρύνεται όλος ο ελληνικός λαός.

Εμπειρία και γνώση όπως επικαλείται ο κ. Δριμής, των διαδικασιών των ευρωπαϊκών προγραμμάτων δεν είναι να ψάχνουμε να βρούμε μεθόδους για να ξεπεράσουμε τα υπάρχοντα προβλήματα επειδή κάποιοι δεν εφαρμόζουν σωστά τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Τέλος πρέπει να μας εξηγήσει ο κ. Δριμής εάν συμφωνεί να δώσουμε άλλες 15.000-20.000 ευρώ (μισθός 2 ετών για ένα νέο εργαζόμενο) για να τροποποιήσουμε μια μελέτη η οποία θα μπορούσε να είχε προσαρμοστεί στα κριτήρια επιλεξιμότητας των προγραμμάτων "Φιλόδημος Ι" ή ΥΜΕΠΕΡΑΑ πριν ολοκληρωθεί και πληρωθεί από τον Δήμο Τριφυλίας, δηλαδή από τους Γαργαλιανιώτες και Τριφύλιους συμπολίτες μας.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, που θα πραγματοποιηθεί με μοναδικό θέμα τον βιολογικό καθαρισμό των Γαργαλιάνων».

Κ.Μπ.