Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 08:09

Πρόσληψη 18 συμβασιούχων στο Δήμο Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Πρόσληψη 18 συμβασιούχων στο Δήμο Καλαμάτας

 

Προσλήψεις 18 ατόμων ως έκτακτο προσωπικό, από 8 μέχρι και 11 μήνες, σε διάφορες υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας που αντιμετωπίζουν ελλείψεις σε προσωπικό, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου.

Για τις προσλήψεις αυτές υπήρξαν εισηγήσεις από τους διευθυντές των υπηρεσιών.

Ειδικότερα, εγκρίθηκαν:

1) Προσλήψεις έκτακτου προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου:

α) Στη Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών, 5 ΔΕ κηπουροί, 1 χειριστής καταστροφέα βλάστησης (με άδεια χειριστή JCB), για 8 μήνες.

β) Στη Διεύθυνση Πρόνοιας, 4 βοηθοί βρεφονηπιοκόμοι ΔΕ, 1 μάγειρας ΔΕ και 4 καθαρίστριες ΥΕ στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, για 11 μήνες.

γ) Στη Διεύθυνση Προγραμματισμού, 1 ΠΕ Διοικητικού για 8 μήνες, για τα Γραφεία Τουριστικής Υποστήριξης του δήμου, στο ιστορικό Δημαρχείο και στο τουριστικό περίπτερο Παραλίας.

2) Προσλήψεις προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, με κάλυψη δαπάνης υπό τη μορφή αντιτίμου και λοιπών αντικαταβολών:

α) 2 ΥΕ εργάτες νεκροταφείου που θα απασχοληθούν στο νεκροταφείο Καλαμάτας για 8 μήνες.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Β. Κοσμόπουλος έθεσε το ζήτημα των ελλείψεων στη Διεύθυνση Πολεοδομίας, ζητώντας την πρόσληψη ατόμων και στη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Ο σύμβουλος της παράταξης “Καλαμάτα Ξεκινάμε” Λεων. Λιάππας ζήτησε το άτομο που θα προσληφθεί για τα Γραφεία Τουριστικής Υποστήριξης, να έχει σχέση με το αντικείμενο και να γνωρίζει ξένες γλώσσες και ο αντιδήμαρχος Γ. Φάβας απάντησε ότι αυτά θα περιληφθούν στην προκήρυξη.

Επίσης, ο αντιδήμαρχος ενημέρωσε πως μέσα στο Μάρτιο θα γίνει τροποποίηση του κανονισμού λειτουργίας του νεκροταφείου της πόλης.

Γ.Σ.


NEWSLETTER