Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 16:13

Στον δήμαρχο οι 7 επαναπροσληφθέντες στη ΔΕΥΑΚ

Γράφτηκε από την
Στον δήμαρχο οι 7 επαναπροσληφθέντες στη ΔΕΥΑΚ

Με τους 7 επαναπροσληφθέντες εργαζόμενους της ΔΕΥΑΚ συναντήθηκε χθες στο γραφείο του στο Δημαρχείο ο δήμαρχος Καλαμάτας Θαν. Βασιλόπουλος, παρουσία του αναπληρωτή γενικού διευθυντή της επιχείρησης Μιχ. Βασιλειάδη.

Ο δήμαρχος, απευθυνόμενος προς τους επαναπροσληφθέντες τους καλωσόρισε και πάλι στην οικογένεια του δήμου, τονίζοντας πως ο ίδιος εισηγήθηκε προς το Δ.Σ. μια “γενναία απόφαση”, την οποία τα μέλη του Συμβουλίου υπερψήφισαν, ώστε ακολούθως ο ίδιος ως πρόεδρος να συνομολογήσει στο δικαστήριο επί των πραγματικών γεγονότων, ότι καλύπτουν όσοι επαναπροσελήφθησαν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Επεσήμανε, ακόμη, ότι το έκανε αυτό χωρίς να τον πιέσει ή να τον αναγκάσει κάποιος, καθώς τις πράξεις του τις υπαγορεύει μόνο η συνείδησή του και κανείς δεν μπορεί να τον εξαναγκάσει σε κάποια ενέργεια ή να τον αποτρέψει απ’ αυτήν. Ο δήμαρχος ανέφερε ακόμα ότι “η ΔΕΥΑΚ ενισχύεται επιχειρησιακά” και τους προέτρεψε “δώστε τον καλύτερο εαυτό σας για την πόλη. Οι θέσεις εργασίας να γνωρίζετε ότι έχουν προβλεφθεί στον οργανισμό της ΔΕΥΑΚ. Να κάνετε το καλύτερο, η προσφορά σας επιστρέφει στους συνδημότες μας, καλυτερεύει την καθημερινότητα των όλων μας”.

Οι επαναπροσληφθέντες ευχαρίστησαν το δήμαρχο για τη συμπαράστασή του και τον διαβεβαίωσαν ότι θα φανούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης του.


NEWSLETTER