Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 18:38

Σταματημένα τα έργα ανάπλασης της Ανω Πόλης Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
Σταματημένα τα έργα ανάπλασης της Ανω Πόλης Κυπαρισσίας

Σταματημένα παραμένουν τα έργα για την ανάπλαση της Ανω Πόλης Κυπαρισσίας, με αποτέλεσμα να προκαλείται εύλογη ανησυχία στους επαγγελματίες αλλά και τους κατοίκους της περιοχής.

Τα έργα έχουν σταματήσει καθώς από την Αρχαιολογία έχει απαιτηθεί η παρουσία αρχαιολόγου λόγω των ευρημάτων σε υπόγειο πέτρινο κανάλι κατά το σκάψιμο. Από την πλευρά του δήμου έχει ειπωθεί ότι θα φροντίσει να βρεθεί αρχαιολόγος, προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες. Ομως μέχρι τώρα δεν έχουν ξεκινήσει και οι πληροφορίες λένε ότι από την εταιρεία έχει κατατεθεί αίτημα για συμπληρωματική σύμβαση.

Ετσι λόγω της στασιμότητας εδώ και αρκετό καιρό η ανησυχία κυριαρχεί. Από την μια οι επαγγελματίες που ούτως ή άλλως παραμένουν κλειστοί πλέον και λόγω κορονοϊού, αγωνιούν για την επόμενη ημέρα, καθώς ενδεχόμενη εμπλοκή και καθυστέρηση του έργου θα τους προκαλέσει τεράστιο πλήγμα εφόσον αρθούν τα μέτρα -ενώ πρέπει να τονίσουμε ότι είχαν κλείσει πολύ πριν τον κορονοϊό λόγω των εργασιών. Από την άλλη είναι και οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι με το χώρο σκαμμένο ταλαιπωρούνται καθημερινά στο να κινηθούν αλλά και να φτάσουν στα σπίτια τους.

 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER