Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020 21:16

Δήμος Καλαμάτας: “Καθημερινός αγώνας στην καθαριότητα”

Γράφτηκε από την
Δήμος Καλαμάτας: “Καθημερινός αγώνας στην καθαριότητα”

Εργαζόμενους της Διεύθυνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων και Οχημάτων επισκέφθηκε χθες ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Μπάκα, παρουσία της διευθύντριας Κοκκωνίας Γιαννοπούλου.


Ο δήμαρχος εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στον καθημερινό αγώνα που οι εργαζόμενοι δίνουν, προκειμένου ο δήμος να διατηρηθεί καθαρός, αλλά και στην επιτακτική ανάγκη τήρησης των κανόνων ατομικής υγιεινής.
Για ήρωες της καθημερινότητας έκανε λόγο από την πλευρά του, ευχαριστώντας τους για την προσφορά τους μέσω της εργασίας τους στο δήμο, ο αντιδήμαρχος Γ. Μπάκας.
Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων και Οχημάτων τόσο στα Τμήματα Αποκομιδής και Οχημάτων, όσο και στο Τμήμα Ανακύκλωσης, εντάσσονται μετά το υγειονομικό προσωπικό, στις πιο ευάλωτες ομάδες για προσβολή από τον Covid-19, αν λάβουμε υπόψη την υψηλή μεταδοτικότητα και την παραμονή του ιού σε πλαστικές και χάρτινες επιφάνειες για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των εργαζομένων με συνεχείς παραινέσεις για τήρηση των κανόνων υγιεινής, ευλαβική χρήση των μέσων ατομικής προστασίας και απολυμάνσεις κάδων και απορριμματοφόρων.
Τέλος, επισημαίνεται ότι η δημοτική αρχή έχει προγραμματίσει την άμεση πρόσληψη 21 ατόμων για την κάλυψη έκτακτων αναγκών που έχουν δημιουργηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER