Κυριακή, 05 Απριλίου 2020 15:04

Διαγωνισμός για ναυαγοσώστες στην Τριφυλία

Γράφτηκε από την

Τον καθορισμό των όρων του συνοπτικού διαγωνισμού «Υπηρεσίες ναυαγοσωστικής κάλυψης πολυσύχναστων παραλιών Δήμου Τριφυλίας, έτους 2020» καλείται να αποφασίσει η Οικονομική Επιτροπή που συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη 7 του μηνός στις 11 το πρωί.

Τα υπόλοιπα θέματα αφορούν: Λήψη απόφασης επί αιτήσεως, σχετικά με αποζημίωση για υλικές ζημιές που προκλήθηκαν σε ΙΧ αυτοκίνητό, από υπαιτιότητα του δήμου. Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών και Αξιολόγησης Προσφορών για συμβάσεις προμηθειών, παροχής υπηρεσιών/εργασιών, σύμφωνα με το άρθρο 221 του Ν.441/2016. Συγκρότηση Επιτροπής Αξιολόγησης ενστάσεων που αφορούν συμβάσεις προμηθειών, παροχής υπηρεσιών/εργασιών, σύμφωνα με το άρθρο 221 του Ν.441/2016. Άσκηση ή μη έφεσης κατά της αριθ. 8/2020 απόφασης του Ειρηνοδικείου Κυπαρισσίας με ενάγουσα την εταιρεία με την επωνυμία «Εργαστήρια βιολογικών – χημικών δοκιμών και αναλύσεων Α.Ε».

Και αυτή η συνεδρίαση θα γίνει διά περιφοράς με την αποστολή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας των εισηγήσεων και των τοποθετήσεων.