Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020 17:44

Δήμος Πύλου - Νέστορος: Ενημέρωση Καρβέλα για τη δράση των Τριτέκνων

Γράφτηκε από την
Δήμος Πύλου - Νέστορος: Ενημέρωση Καρβέλα για τη δράση των Τριτέκνων

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Τριτέκνων Μεσσηνίας ενημερώνει για την επίσκεψη του προέδρου του Χρήστου Κορομηλά την περασμένη Κυριακή στον δήμαρχο Πύλου - Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα.

Στη συνάντηση εργασίας, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, κυριάρχησαν θέματα που απασχολούν τις τρίτεκνες οικογένειες και τους τρόπους διεύρυνσης της συνεργασίας του συλλόγου με το δήμο. Μάλιστα αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση ότι ο κ. Καρβέλας συνεχάρη τον σύλλογο για την κοινωνική του δράση και διαβεβαίωσε τον πρόεδρό του ότι συμμερίζεται την αγωνία τους για την υπογεννητικότητα η οποία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της χώρας, αλλά και ότι στηρίζει τα αιτήματά τους - τα οποία έχουν πάντα ως στόχο την ενίσχυση των οικογενειών. Ο κ. Κορομηλάς ενημέρωσε για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου Τριτέκνων ενώ συζητήθηκε και η δυνατότητα προσφορών και εκπτώσεων για τα μέλη που θα θελήσουν το καλοκαίρι να επισκεφτούν καταλύματα και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή.

Ο Χρήστος Κορομηλάς μετά τη συνάντηση δήλωσε: ”Ο δήμαρχος άκουσε τα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη του συλλόγου μας και υποσχέθηκε να στηρίξει όλες τις δράσεις που ενισχύουν και ανακουφίζουν τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες του Δήμου Πύλου-Νέστορος”.


NEWSLETTER