Κυριακή, 10 Μαϊος 2020 11:48

Καλαμάτα: Ανάδοχος για αναβάθμιση του κτηρίου Φιλαρμονικής

Ανάδοχο για το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του κτηρίου της Δημοτικής Φιλαρμονικής, προϋπολογισμού 390.000 ευρώ, πρόκειται να αναδείξει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας που συνεδριάζει την Τετάρτη 13 Μαΐου με τηλεδιάσκεψη.

Προσωρινός μειοδότης του έργου, σύμφωνα με προηγούμενη απόφαση της επιτροπής, είναι η κοινοπραξία Μαρία Αναστασοπούλου - Αφοί Παναγιωτόπουλοι, με έκπτωση 55,13%.
Το έργο έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μέσω της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ). Η προθεσμία εκτέλεσης είναι 180 ημέρες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης με τον ανάδοχο.
Η ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου θα επιτευχθεί με τις ακόλουθες εργασίες: “Εσωτερική θερμομόνωση της τοιχοποιίας στη βορειοανατολική, βορειοδυτική και νοτιοδυτική πλευρά του κτηρίου. Θερμομόνωση του δώματος. Αντικαταστάσεις: Ολων των κουφωμάτων. Του υπάρχοντος λέβητα με νέας τεχνολογίας λέβητα πετρελαίου με συμπύκνωση καυσαερίων. Των υπαρχόντων κλιματιστικών μονάδων από νέες μονάδες inventer, σύμφωνες με τον Κανονισμό 626/2011/ΕΕ (περί Ενεργειακής Ετικέτας). Του συνόλου των φωτιστικών από νέα, τεχνολογίας Led”.