Πέμπτη, 28 Μαϊος 2020 18:35

Να γίνουν ξανά διά ζώσης οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας

Γράφτηκε από την
Να γίνουν ξανά διά ζώσης οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας

Διά ζώσης συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας προτείνει η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες» Σταματία Αλεξοπούλου.

Μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων προτείνει να συνεδριάζουν με φυσική παρουσία είτε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου είτε στην αίθουσα «Αλέκος Παπαδόπουλος» που είναι πολύ μεγαλύτερος χώρος.
Σε σχετική της τοποθέτηση στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε διά περιφοράς, η κ. Αλεξοπούλου τονίζει: «Θα ήθελα να κάνω πρόταση για συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας διά ζώσης και παρακαλώ να γραφεί στα πρακτικά. Πριν 2 μήνες η χώρα μας όπως και όλος ο πλανήτης αντιμετώπισε μια κρίση πανδημίας και για να τα καταφέρουμε και να έχουμε λιγότερες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές αλλά και τη μικρότερη διασπορά του ιού, με όλες τις συνέπειες, η κυβέρνηση μετά από οδηγίες των ειδικών πήρε περιοριστικά μέτρα. Το “lockdown” έληξε και ήδη έχουν αρθεί τα περισσότερα. Νομίζω πλέον ότι μπορούμε κι εμείς να συνεδριάζουμε με φυσική παρουσία στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (άλλωστε έχουν γίνει συσκέψεις-συνεδριάσεις στην αίθουσα εν μέσω “lockdown” και χωρίς να τεθεί θέμα συγχρωτισμού). Θα ήθελα επιπλέον να σημειώσω ότι στο δήμο μας υπάρχει αίθουσα πολλών τετραγωνικών (“Αλέκος Παπαδόπουλος”), που θα μπορούσαμε να την χρησιμοποιήσουμε για τα Δημοτικά Συμβούλια με φυσική παρουσία, λαμβάνοντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα που μας έχουν υποδείξει οι ειδικοί έτσι ώστε να μένουμε ασφαλείς».


NEWSLETTER