Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 15:18

Καλαμάτα: Επέστρεψε στο "Κουμουνδούρος" το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας (βίντεο-φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την

Στο αμφιθέατρο "Αλέξανδρος Κουμουνδούρος" επέστρεψε μετά από χρόνια το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας λόγω κορονοϊού, καθώς η αίθουσα αυτή είναι πιο ενδεδειγμένη βάσει των μέτρων από την "Χρήστος Μαλαπάνης" στο ιστορικό δημαρχείο.

Στην είσοδο του αμφιθεάτρου με μέριμνα της Δημοτικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε θερμομέτρηση, όλων όσοι εισήλθαν στο χώρο. 

Κατά τα άλλα μετά από... 3 ώρες, που διήρκεσε η διαδικασία ερωτήσεων - απαντήσεων προς την δημοτική αρχή, άργησε αρκετά να ξεκινήσει η συζήτηση της ημερήσιας διάταξης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης να αποχωρήσουν στη 1 τα ξημερώματα, παρά το γεγονός, ότι ο πρόεδρος Δημήτρης Πολίτης είχε θέσει ως ώρα λήξης τις 2:20 π.μ.

Η συνεδρίαση συνεχίστηκε και ορισμένα υπηρεσιακά περισσότερο θέματα πέρασαν μόνο από τις παρατάξεις της δημοτικής αρχής, ενώ το σημαντικό θέμα της πολεοδόμησης της Ανατολικής Παραλίας και της διάνοιξης της οδού Κρήτης αναβλήθηκε και θα συζητηθεί πιθανόν σε εμβόλιμη ειδική συνεδρίαση της επόμενη εβδομάδα.