ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΟΠΙΚΑ

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 17:03

Σε Βασιλόπουλο η ομάδα επιχειρηματικότητας του 1ου Γυμνασίου Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Σε Βασιλόπουλο η ομάδα επιχειρηματικότητας του 1ου Γυμνασίου Καλαμάτας

Τον δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο επισκέφτηκε χθες η ομάδα επιχειρηματικότητας του 1ου Γυμνασίου Καλαμάτας “City Explorers”. Οι μαθητές κατάφεραν εν μέσω πανδημίας να ολοκληρώσουν την επιχειρηματική τους ιδέα για το πρόγραμμα “Εικονική επιχείρηση” του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων (ΣΕΝ/JA Greece).

Δημιούργησαν και παρουσίασαν επιτραπέζιο παιχνίδι με θέμα την Καλαμάτα και την ιστορία της, το οποίο και παρουσίασαν στον δήμαρχο. Το συλλεκτικό αυτό παιχνίδι θα προωθηθεί προς πώληση και τα έσοδα που θα προκύψουν θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Στόχος του παιχνιδιού είναι να προσφέρει στους παίκτες του μοναδικές στιγμές ομαδικότητας, γέλιου και ανταλλαγής γνώσεων με τρόπο διασκεδαστικό και διαδραστικό, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα κρυφές πτυχές της πόλης μέσα από τα μάτια των ντόπιων. Ο δήμαρχος, μάλιστα, δοκίμασε να παίξει με τους μαθητές, μένοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Οι μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι οι: Μαρίσα Παυλέα, Γεωργία Ραμαντάνη, Στέλλα Ρήγα, Βαγγέλης Τσιλιμπέρδης, Σταύρος Τομαράς, Αγγελική Τριαντοπούλου, Αγγελος Χαντζής, Δέσποινα Χειλά, Βασίλης Χειλάς, Ελενα Χριστοπούλου.
Υπεύθυνοι καθηγητές του προγράμματος είναι οι Ευαγγελία Παπαδογιαννάκη, Ευσταθία Σπίνου και Αντώνης Δεμπεγιώτης και εθελόντρια σύμβουλος η Αννα Σκάρπα.


NEWSLETTER