Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 20:05

Παρεμβάσεις στα χωριά του Δήμου Καλαμάτας (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Παρεμβάσεις στα χωριά του Δήμου Καλαμάτας (βίντεο)

Παρεμβάσεις στα χωριά του δήμου, συνολικού προϋπολογισμού 300.000 ευρώ περίπου, ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας (οι παρατάξεις της δημοτικής αρχής για την ακρίβεια), μετά τη 1 το πρωί της Πέμπτης, στο αμφιθέατρο “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος”.

Ακόμα, ενέκρινε επισκευές έργων υποδομής στις κοινότητες του Ταϋγέτου, προϋπολογισμού 80.999,84 ευρώ.
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος ενημέρωσε χθες ότι “οι μελέτες συντάχθηκαν σύμφωνα και με τα αιτήματα των προέδρων των κοινοτήτων, όπως αυτά έχουν αποτυπωθεί” και σημείωσε: “Επιθυμούμε να δώσουμε ιδιαίτερο βάρος σε όλα τα χωριά και μέσα από τις παρεμβάσεις αυτές ερχόμαστε να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες που έχουν καταγραφεί, αυξάνοντας σχεδόν στο τριπλάσιο τον προϋπολογισμό”.
Πρόκειται για 4 μελέτες με προϋπολογισμό έργων και παρεμβάσεων 74.400 ευρώ η καθεμιά, για τις Δημοτικές Ενότητες Αριος, Αρφαρών, Θουρίας και Καλαμάτας. Στην περιοχή του Ταϋγέτου οι παρεμβάσεις αφορούν τις Κοινότητες Αλαγονίας, Αρτεμισίας, Πηγών, Λαδά, Καρβελίου και Νέδουσας.
Οσον αφορά την Καλαμάτα, ο κ. Μαστραγγελόπουλος ανέφερε ότι “ήδη συνεργεία αυτεπιστασίας καθημερινά προβαίνουν σε παρεμβάσεις στον αστικό ιστό, ενώ ήδη συντάσσεται σε συνεργασία με τις υπηρεσίες πρόγραμμα για εκτεταμένες παρεμβάσεις στις γειτονιές της πόλης, που θα ακολουθήσει”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER