Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020 16:32

Θέσεις υπαίθριου εμπορίου ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου - Νέστορος

Γράφτηκε από την
Θέσεις υπαίθριου εμπορίου ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου - Νέστορος

Τον καθορισμό θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου και ειδών πώλησης ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου - Νέστορος.
Επικυρώνοντας σχετική απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, ενέκρινε τις ακόλουθες θέσεις:
Κοινότητα Πύλου (2 θέσεις): Μία θέση για ψήσιμο καλαμποκιού στην κεντρική πλατεία Πύλου και συγκεκριμένα στο νότιο άκρο της πλατείας και δίπλα από την εκκενωθείσα θέση περιπτέρου. Και μία στη Γιάλοβα, επίσης για ψήσιμο καλαμποκιού, στη γωνία πεζόδρομου και προβλήτας απέναντι από το περίπτερο.
Κοινότητα Κορώνης (5 θέσεις): Μία θέση για πώληση κοσμημάτων, στην εμπρόσθια πλευρά και στην ανατολική γωνία του δημοτικού καταστήματος. Μία θέση για πώληση ψημένου καλαμποκιού κλπ. στο κράσπεδο απέναντι από την θέση κοσμημάτων. Μία θέση για πώληση τυποποιημένου ελαιόλαδου και λοιπών αγροτικών προϊόντων όπως ελιές, οίνος εμφιαλωμένος κλπ., συσκευασμένων σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, στο κράσπεδο απέναντι από το δημοτικό κατάστημα. Μία θέση για πώληση ψημένου καλαμποκιού κλπ., έμπροσθεν των παλιών γραφείων της ομάδας ποδοσφαίρου. Μία θέση για πώληση τυποποιημένου ελαιόλαδου και λοιπών αγροτικών προϊόντων ό.π., έμπροσθεν των παλιών γραφείων της ομάδας ποδοσφαίρου.
Κοινότητα Μεθώνης (2 θέσεις): Μία στην πλατεία Επισκόπου Γρηγορίου, για άσκηση υπαίθριου
στάσιμου εμπορίου παραγωγών πωλητών. Μία ακόμα στην παραλία έμπροσθεν του Πολιτιστικού Κέντρου Μεθώνης, για διάθεση έργων τέχνης, καλλιτεχνημάτων, χειροτεχνημάτων,
ειδών λαϊκής τέχνης αποκλειστικά δικής τους καλλιτεχνικής δημιουργίας.
Κοινότητα Χώρας (2 θέσεις): Για πώληση τυποποιημένων αγροτικών προϊόντων, η μία πλησίον του Ανακτόρου του Νέστορα και η άλλη πλησίον του Μουσείου.


NEWSLETTER