Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 17:33

Με Χαρδαλιά τα εγκαίνια πυροσβεστικού κλιμακίου στο Σιδηρόκαστρο

Γράφτηκε από τον

 

Τη δαπάνη φιλοξενίας για τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, στο πλαίσιο της επίσκεψής του με αφορμή τη στέγαση του εποχικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στην Τ.Κ. Σιδηροκάστρου της Δ.Ε. Αυλώνος, καλείται να εγκρίνει σε έκτακτη συνεδρίασή της σήμερα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί, διά περιφοράς με δύο θέματα προς συζήτηση. Το άλλο θέμα αφορά την ανάκληση της αριθ.118/2020 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής Δ. Τριφυλίας και τον επανακαθορισμό των όρων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Κατασκευή συνθετικού τάπητα στίβου (ταρτάν) στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών».

Η Οικονομική Επιτροπή όμως συνεδριάζει και πάλι μέσα στην εβδομάδα με τακτική συνεδρίαση, την ερχόμενη Παρασκευή στις 11 το πρωί με τα εξής θέματα: Εγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Επισκευή - συντήρηση σχολικών κτηρίων». Λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό ημερομηνίας και ώρας αποσφράγισης του ηλεκτρονικού (υπο)φακέλου των οικονομικών προσφορών για τον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό «Προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών του Δήμου Τριφυλίας και των Νομικών Προσώπων, έτους 2020-2021, ΔΕ Φιλιατρών». Λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό ημερομηνίας και ώρας αποσφράγισης του ηλεκτρονικού (υπο)φακέλου των οικονομικών προσφορών για τον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό «Προμήθεια υγρών καυσίμων & λιπαντικών του Δήμου Τριφυλίας και των Νομικών Προσώπων, έτους 2020-2021, ΔΕ Γαργαλιάνων». Ασκηση ή μη ένδικων μέσων (έφεσης) κατά των αριθ. 29/2020 και 30/2020 αποφάσεων Μονομελούς Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας. Εγκριση χορήγησης χρονικής παράτασης της σύμβασης που αφορά την προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες των παιδικών σταθμών του Νομικού Προσώπου και του φρέσκου γάλακτος για τις ανάγκες του εργατοτεχνικού προσωπικού του Δήμου Τριφυλίας, 2019-2020.

Κ.Μπ.

 (φωτό αρχείου)