Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 09:37

Αναζητείται πρόεδρος για τη ΔΕΥΑ Τριφυλίας μετά την παραίτηση Λεβεντάκη

Αναζητείται πρόεδρος για τη ΔΕΥΑ Τριφυλίας μετά την παραίτηση Λεβεντάκη

 

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑ Τριφυλίας υπέβαλε ο δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Ετσι τα καθήκοντα του προέδρου, μέχρι τη λήψη νέας απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο, θα ασκεί ο αντιπρόεδρος Χαράλαμπος Αυρηλιώνης.

Στο κείμενο της παραίτησής του ο κ. Λεβεντάκης αναφέρει: «Θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας στο Δήμο Τριφυλίας καθότι δήμαρχος, δεν θα ασκώ πλέον τα καθήκοντα του προέδρου της ΔΕΥΑΤ και θα οριστεί νέος πρόεδρος με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπως αυτό προβλέπεται από το Ν. 1069/80 άρθρο 3 παρ. 1 και σύμφωνα με το Ν. 4625/2019 παρ.6 άρθρο 10. Ως τη λήψη της νέας απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου τα καθήκοντά μου θα ασκεί νόμιμα ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ κ. Αυρηλιώνης Χαράλαμπος».

Η παραίτηση του δημάρχου από τη θέση του προέδρου έγινε ομόφωνα αποδεκτή.

Οι πληροφορίες τώρα θέλουν να καταλαμβάνει τη θέση του προέδρου ο νυν αντιπρόεδρος κ. Αυρηλιώνης, και στη θέση του αντιπροέδρου να προτείνεται άλλος μέλος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κενή έχει μείνει και η θέση του προέδρου στο  Φορέα του Δήμου, μετά την παραίτηση πριν από λίγες ημέρες της Μαγδαληνής Καμπύλη, η οποία προέρχεται από το συνδυασμό του Ευστάθιου Ανδρινόπουλου.  Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον κ. Λεβεντάκη να αναλαμβάνει εκεί τη θέση του προέδρου. Ολα αυτά όμως μένει να φανούν τις επόμενες ημέρες όπως και τυχόν «καραμπόλες» που θα υπάρξουν.

Κ.Μπ.