Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 22:10

Βασιλόπουλος για την διαπαραταξιακή: "Δεν έχω κάνει κάποιο λάθος" (βίντεο)

Γράφτηκε από την

 

“Δεν έχω κάνει κάποιο λάθος” υποστήριξε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας Θαν. Βασιλόπουλος για την υποβάθμιση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής και τις απουσίες των επικεφαλής των μειοψηφιών, επιρρίπτοντας σε αυτούς τις ευθύνες.

Είπε ότι “είναι δημοκρατική πρωτοβουλία του δημάρχου η Διαπαραταξιακή” και ανέφερε πως τους μεταφέρεται όλη η πληροφόρηση για να κάνουν προτάσεις.

Για τις αιτιάσεις των επικεφαλής των μειοψηφιών, ότι καλούνται να συζητήσουν σοβαρά θέματα χωρίς εισήγηση, ο κ. Βασιλόπουλος ανέφερε ότι στην τελευταία Διαπαραταξιακή είχαν λάβει εισήγηση για τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και πάλι δεν προσήλθαν. Ο δήμαρχος συνέστησε “να μην ψάχνουμε δικαιολογίες και να μη βάζουμε τον εγωισμό μας μπροστά, ας κοιτάξουμε το καλό της πόλης μας”.

Να υπενθυμίσουμε ότι με δηλώσεις ή ανακοινώσεις τους έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν συμμετέχουν στη Διαπαραταξιακή, με τον τρόπο που τη λειτουργεί ο δήμαρχος, οι επικεφαλής των παρατάξεων των μειοψηφιών Βασίλης Κοσμόπουλος, Βασίλης Τζαμουράνης, Τόνια Κουζή και Δημήτρης Οικονομάκος, ενώ στην τελευταία συνεδρίαση απουσίαζε και η Μαρία Οικονομάκου.