Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 18:27

Επισκευή και συντήρηση σχολικών κτηρίων στο Δήμο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Επισκευή και συντήρηση σχολικών κτηρίων στο Δήμο Καλαμάτας

 

Εργο επισκευής και συντήρησης σχολικών κτηρίων, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ, προγραμματίζει ο Δήμος Καλαμάτας.

Σήμερα η Οικονομική Επιτροπή του δήμου πρόκειται να εγκρίνει την κατάρτιση των όρων και τη σύνταξη της διακήρυξης για τη δημοπράτηση του έργου.

Η προθεσμία υλοποίησής του είναι 18 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης με τον ανάδοχο.

Οι παρεμβάσεις που προβλέπονται, είναι:

- Σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά

Αντικατάσταση φωτιστικών στα νηπιαγωγεία όπου δεν έχουν αντικατασταθεί. Αντικατάσταση κουφωμάτων και επισκευή WC στο 10ο Νηπιαγωγείο. Επισκευές κεραμοσκεπών των 7ου και 18ου Νηπιαγωγείων, του Νηπιαγωγείου Αρφαρών και όπου αλλού χρειαστούν μικροεπεμβάσεις. Επισκευές όψεων και χρωματισμοί στα 4ο, 6ο, 7ο και 16ο Δημοτικά και στα Δημοτικά Πλατέος και Αριος. Αντικατάσταση λέβητα στα 11ο και 12ο Δημοτικά Σχολεία. Αντικατάσταση φωτιστικών στα 2ο, 6ο, 11ο, 13ο, 21ο και 22ο Δημοτικά. Αντικατάσταση κουφωμάτων και ανακατασκευή WC στο 17ο Δημοτικό. Αντικατάσταση λεκανών WC σε διάφορα σχολεία. Επισκευή περίφραξης στο 12ο Δημοτικό.

- Σε Γυμνάσια και Λύκεια

Επισκευές όψεων, χρωματισμοί και περίφραξη στο συγκρότημα του πρώην Τεχνικού Λυκείου. Μερική επισκευή όψεων συγκροτήματος πρώην Πολυκλαδικού Λυκείου. Ανακατασκευή WC και αντικατάσταση μερικώς κουφωμάτων στο Γυμνάσιο Θουρίας. Αντικατάσταση φωτιστικών στα 2ο και 3ο Γυμνάσια, 3ο και 5ο Λύκεια Καλαμάτας και στο Λύκειο Θουρίας. Αντικατάσταση εσωτερικών κουφωμάτων και εισόδων στο Γυμνάσιο Παραλίας.


NEWSLETTER