Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020 08:24

Αλλαγές στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης

Γράφτηκε από την

Οι ανεξαρτητοποιήσεις συμβούλων της μείζονος μειοψηφίας, με πιο ηχηρή του μέχρι πρότινος επικεφαλής της - τέως δημάρχου Γιώργου Τσώνη, φέρνουν αλλαγές στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, στην Οικονομική και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, καθώς και σε συλλογικά όργανα του Δήμου Μεσσήνης.


Οι αλλαγές αυτές πρόκειται να εγκριθούν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μεθαύριο Δευτέρα, στις 7 το απόγευμα, κεκλεισμένων των θυρών.
Ειδικότερα, το Δ.Σ. αναμένεται: Να εκλέξει αντιπρόεδρο του Σώματος, τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, καθώς και αντιπροσώπους στην ΠΕΔ Πελοποννήσου.
Ακόμα, θα τροποποιηθούν αποφάσεις για τον ορισμό μελών για τη συγκρότηση του Δ.Σ. της ΚΕΑΔΗΜ, για τη συγκρότηση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜ, για τον ορισμό μελών της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου, τη σύσταση επιτροπής του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου, τον ορισμό μελών του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, τον ορισμό - συγκρότηση της Επιτροπής Εμποροπανήγυρης Μεσσήνης, τη συγκρότηση του Δ.Σ. της Μονοπρόσωπης Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Αυτοκινητοδρομίου Μεσσήνης Α.Ε. Ο.Τ.Α και της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής.