Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020 14:30

Γιαννημάρας για υδροδότηση σε Κάμπο και Σταυροπήγιο

Γράφτηκε από την

 

 

Με αφορμή δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της α’ ελάσσονος μειοψηφίας Παναγιώτη Μπασάκου για τα προβλήματα υδροδότησης σε Κάμπο και Σταυροπήγιο, ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης Δημήτρης Γιαννημάρας εξέδωσε την ακόλουθη απάντηση:

“Στην έγκριτη εφημερίδα σας την Τρίτη 18 Αυγούστου 2020 και στη σελίδα 21, υπήρχε δημοσίευμα με θέμα "Πρόβλημα υδροδότησης σε Κάμπο και Σταυροπήγιο" όπου ο κ. Μπασάκος σχολίασε αρνητικά τη δημοτική αρχή.

Προς ενημέρωση του κοινού σας και του κ. Μπασάκου σας γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα της υδροδότησης δεν έχουν να κάνουν με τη συντήρηση του δικτύου και των αντλιοστασίων αλλά φέτος η έλλειψη νερού οφείλεται καθαρά και μόνο στο ζήτημα της λειψυδρίας.

Οσο για το πρόβλημα της Μεγάλης Μαντίνειας που αναφέρει ο κ. Μπασάκος, καλό θα ήταν να ενημερωθεί από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Υδρευσης ή τον πρόεδρο της Κοινότητας Αβίας και μετά να διαμαρτυρηθεί και μάλιστα μέσω του Τύπου.

Σας ενημερώνω λοιπόν ότι το συγκεκριμένο αντλιοστάσιο λειτουργεί κανονικά.

Και ένα τελευταίο ερώτημα στον κ. Μπασάκο για τον υπαινιγμό του σχετικά με την έλλειψη προσωπικού και την αποστολή δηλαδή ενός υδραυλικού στην ανακύκλωση:

Απαντήστε μας κ. Μπασάκο ο υπάλληλος αυτός για ποια υπηρεσία προσελήφθη; Επειδή, πριν γίνει υπάλληλος του Δήμου Δυτικής Μάνης σήμερα, ήταν υπάλληλος του τέως Δήμου Αβίας όπου εσείς υπήρξατε δήμαρχος δώδεκα χρόνια, σε ποια υπηρεσία είχατε τον συγκεκριμένο υπάλληλο;”.