Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020 18:47

Παραίτηση Τσάλτα από Συμβούλιο Κοινότητας Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
Παραίτηση Τσάλτα από Συμβούλιο Κοινότητας Κυπαρισσίας

 

 

 

Την παραίτησή του από πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Κυπαρισσίας και από μέλος του Συμβουλίου υπέβαλε ο Γιώργος Τσάλτας, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Ο κ. Τσάλτας είχε εκλεγεί με το συνδυασμό “Κυπαρισσία Μαζί - ΚΥ.ΜΑ.” και ήταν πρώτος σε σταυρούς προτίμησης.

Την ανακοίνωση της παραίτησής του έκανε ο ίδιος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα 20/8/2020 υπέβαλα την παραίτησή μου από πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Κυπαρισσίας αλλά και από μέλος του Συμβουλίου Κοινότητας. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αυστηρά προσωπικοί. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε να σας εκπροσωπήσω και λυπάμαι αν σας απογοήτευσα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τα κορίτσια γραμματείς του τοπικού συμβουλίου, Αριστέα Μαντζούνη και Σωτηρία Κουτρουμπή για την πολύτιμη βοήθειά τους. Εύχομαι στο Συμβούλιο Κοινότητας της πόλης μας καλή συνέχεια στο έργο του».

Είχε προηγηθεί η υποβολή της παραίτησής του προς το δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη, στην οποία αναφέρεται: «Κύριε δήμαρχε, υποβάλλω σήμερα 20/8/2020 την παραίτησή μου από πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Κυπαρισσίας αλλά και από μέλος του Συμβουλίου Κοινότητας Κυπαρισσίας. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αυστηρά προσωπικοί. Εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας».

Οσον αφορά τη συμπλήρωση των μελών του συμβουλίου, τη θέση του κ. Τσάλτα αναμένεται να αναλάβει ο Γιάννης Σαμπαζιώτης που είναι ο πρώτος επιλαχών από το συνδυασμό “Κυπαρισσία Μαζί” και τη θέση του προέδρου η Σόνια Τουρκολιά, που είναι η δεύτερη σε σταυρούς προτίμησης από τον ίδιο συνδυασμό.

 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER