Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 17:13

Αλλαξε όψη η είσοδος των εργατικών κατοικιών στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από την



Αλλαξε όψη η είσοδος των εργατικών κατοικιών στην Κυπαρισσία με τα έργα που έγιναν από το Δήμο Τριφυλίας, τόσο με τη διαμόρφωση του δρόμου όσο και με την κατασκευή πεζοδρομίων και την τοποθέτηση φωτισμού.


Σε σχετική ανακοίνωση από την πλευρά του δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη σημειώνεται: «Με στόχο μας την ασφάλεια και τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, πραγματοποιήθηκαν από συνεργεία του Δήμου Τριφυλίας και με χαμηλό κόστος εργασίες πεζοδρομήσεων, διαγραμμίσεων και φωτισμού στις εργατικές κατοικίες Κυπαρισσίας. Τα άνω έργα αποτελούσαν αίτημα χρόνων των κατοίκων και με την περάτωσή τους η εν λόγω περιοχή βγαίνει, επιτέλους, από το σκοτάδι και την εγκατάλειψη».
Βέβαια πρέπει να τονίσουμε ότι τα έργα πρέπει να συνεχιστούν και να γίνει η ολοκλήρωση του πεζοδρομίου που οδηγεί από τις εργατικές κατοικίες στην πόλη της Κυπαρισσίας, το οποίο αν και έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες έχει μείνει στη μέση. Καθώς πρόκειται για το πεζοδρόμιο που είναι στο πλάι της επαρχιακής οδού όπου κινούνται πολλοί πεζοί και αυτοκίνητα. Πεζοί που σήμερα σε μεγάλο τμήμα αναγκάζονται να περπατούν πάνω στο οδόστρωμα».

Κ.Μπ.