Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 10:40

Ο Δήμος Πύλου - Νέστορος στηρίζει την 7χρονη Αναστασία

Γράφτηκε από την
Ο Δήμος Πύλου - Νέστορος στηρίζει την 7χρονη Αναστασία

Ο Δήμος Πύλου - Νέστορος στηρίζει την 7χρονη Αναστασία: Συμβάλλοντας στη μεγάλη κινητοποίηση συνανθρώπων μας αλλά και φορέων, με σκοπό την οικονομική υποστήριξη της 7χρονης Αναστασίας, η οποία πάσχει από σοβαρή ασθένεια και κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε επέμβαση της οποίας το κόστος ανέρχεται στις 700.000 ευρώ, ο Δήμος Πύλου - Νέστορος αποφάσισε να συμμετέχει στην προσπάθεια αυτή.


Για το λόγο αυτό, με εντολή του δημάρχου Παναγιώτη Καρβέλα, θα τοποθετηθούν κουμπαράδες σε όλα τα καταστήματα του δήμου, αλλά και στα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, για όσους επιθυμούν να συνδράμουν στον ιερό αυτό σκοπό. Οι κουμπαράδες έχουν ήδη ετοιμαστεί από μαθητές των ΚΔΑΠ του δήμου και αναμένεται να τοποθετηθούν, σε εύλογο χρονικό διάστημα, στα προαναφερόμενα μέρη.
Ο δήμαρχος καλεί όλους τους συνδημότες, αλλά και οποιονδήποτε άλλον μπορεί να συμβάλει στον αγώνα αυτό, να το πράξει με αγάπη. Να σημειωθεί ότι η προσπάθεια του δήμου πραγματοποιείται σε συνεννόηση με τη δικηγόρο της οικογένειας, Αναστασία Λιόκουρα.


NEWSLETTER