Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 17:12

Μηχανολογικό εξοπλισμό προμηθεύεται ο Δήμος Οιχαλίας

Γράφτηκε από την
Μηχανολογικό εξοπλισμό προμηθεύεται ο Δήμος Οιχαλίας

Μηχανολογικό εξοπλισμό (απορριμματοφόρα, πλυντήριο κάδων και σάρωθρο) και μεταλλικούς κάδους απορριμμάτων, προϋπολογισμού 828.964,80 ευρώ, πρόκειται να προμηθευτεί ο Δήμος Οιχαλίας, με ηλεκτρονικό διαγωνισμό.

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι στις 23 Δεκεμβρίου και η αποσφράγισή τους μία εβδομάδα αργότερα.
Η προμήθεια αφορά: Ενα απορριμματοφόρο τύπου μύλου χωρητικότητας 12 κυβικών. Ενα απορριμματοφόρο τύπου πρέσας χωρητικότητας 12 κυβικών. Ενα πλυντήριο όχημα κάδων απορριμμάτων, χωρητικότητας νερού τουλάχιστον 3 κυβικών. Ενα αναρροφητικό σάρωθρο χωρητικότητας 4 κυβικών. Ενενήντα δύο μεταλλικούς κάδους απορριμμάτων, χωρητικότητας 1,1 κυβικών.
Στόχος της προμήθειας, όπως αναφέρεται στην προκήρυξη, είναι ο εκσυγχρονισμός και η βελτιστοποίηση λειτουργίας της Υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου, προκειμένου να ενισχυθούν ουσιαστικά οι παρεχόμενες υπηρεσίες αυτού του επιπέδου προς τους δημότες, καθώς και η ενίσχυση του υφιστάμενου στόλου για την αποδοτικότερη λειτουργία του έργου των Διευθύνσεων Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, καθώς και των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου.
Η διάρκεια της σύμβασης έχει οριστεί σε 6 μήνες από την υπογραφή της με τον ανάδοχο και η χρηματοδότηση προέρχεται από το πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ” και το υπουργείο Εσωτερικών.


NEWSLETTER