Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 13:19

Διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Τριφυλίας

Γράφτηκε από την
Διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Τριφυλίας

Διά περιφοράς συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας, όπου τα μέλη της θα πρέπει να δηλώσουν τι ψηφίζουν από τις 11 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής: Εγκριση αποζημίωσης προς αποκατάσταση βλάβης σε υαλοπίνακα παραθύρου αυτοκινήτου, από υπαιτιότητα του δήμου. Εγκριση του πρακτικού ΙΙ της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση, για τον έλεγχο των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου της προμήθειας υγρών καυσίμων του Δήμου Τριφυλίας και των νομικών του προσώπων, έτους 2020-2021, για τη Δ.Ε Κυπαρισσίας - Αετού - Αυλώνος - Τριπύλης. Τροποποίηση προϋπολογισμού Δ. Τριφυλίας, οικονομικού έτους 2020 (εισήγηση προς το Δ.Σ.). Λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό ημερομηνίας και ώρας αποσφράγισης των ηλεκτρονικών (υπο)φακέλων των οικονομικών προσφορών της ανοικτής ηλεκτρονικής διαγωνιστικής διαδικασίας άνω των ορίων «Προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού του Δήμου Τριφυλίας». Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση αποστολής εξώδικης διαμαρτυρίας-πρόσκλησης στη μισθώτρια του Τουριστικού Περιπτέρου Κυπαρισσίας. Καθορισμός όρων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Δημοτική οδοποιία Γαργαλιάνων».
Όπως τονίζεται στη σχετική πρόσκληση, ως χρόνος έναρξης της συνεδρίασης ορίζεται η 11η π.μ. και ως χρόνος λήξης η 12η μ. Στο χρονικό αυτό διάστημα θα πρέπει να σταλεί στη γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής η ψήφος - τοποθέτηση για καθένα από τα θέματα της πρόσκλησης, καθώς και για θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης που πιθανόν να προκύψουν. Ως τρόπος αποστολής της ψήφου - τοποθέτησης, για τη λήψη των σχετικών αποφάσεων, υποδεικνύεται το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email), το μήνυμα κινητής τηλεφωνίας (sms), το τηλεομοιότυπο (fax) και το τηλέφωνο.


NEWSLETTER