Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 10:37

Τεστ για κορονοϊό σε εργάτες γης από τον Δήμο Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Τεστ για κορονοϊό σε εργάτες γης από τον Δήμο Μεσσήνης

Τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid test) κορονοϊού σε παραγωγούς και εργάτες γης πραγματοποιεί ο Δήμος Μεσσήνης από σήμερα Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, σε χωριά του δήμου.

Το πρόγραμμα των ελέγχων καταρτίστηκε σε πρόσφατη σύσκεψη στο Δημαρχείο. Την 1η Δεκεμβρίου, στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης θα πραγματοποιηθούν rapid test μέσα από το αυτοκίνητο.
Ο δήμος συνεργάζεται με τα Κέντρα Υγείας Καλαμάτας και Μεσσήνης και τον ΕΟΔΥ και η πρωτοβουλία θα αρχίσει να υλοποιείται από σήμερα Δευτέρα με τη διάθεση από τον δήμο 500 γρήγορων (rapid test) για ανίχνευση αντιγόνων για τον ιό SARS-CoV-2, καθώς και αντίστοιχο αριθμό τεστ από τον ΕΟΔΥ.
Το πρόγραμμα ελέγχων έχει ως εξής:
Δευτέρα 23 Νοεμβρίου
Ανδρούσα: Δημοτικό κατάστημα, από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ. Τρίκορφο: Δημοτικό κατάστημα, από τις 9 π.μ. έως τις 11 π.μ. Βαλύρα: Δημοτικό κατάστημα, από τις 11.30 π.μ. έως τη 1.30 μ.μ.
Τετάρτη 25 Νοεμβρίου
Στέρνα: Κοινοτικό κατάστημα, από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ. Χατζή: Δημοτικό κατάστημα, από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ.
Πέμπτη 26 Νοεμβρίου
Πεταλίδι: Δημοτικό κατάστημα, από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ. Λογγά: Δημοτικό σχολείο, από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ.
Την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου θα διενεργηθούν «drive through test» στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. Θα γίνεται, δηλαδή, έλεγχος πολιτών μέσα από το αυτοκίνητό τους με τεστ γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων.


NEWSLETTER