Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 10:39

Αρνητικά όλα τα τεστ στο Δήμο Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Αρνητικά όλα τα τεστ στο Δήμο Μεσσήνης


Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ αισιόδοξα είναι τα νέα σχετικά με τους τελευταίους ελέγχους μοριακών τεστ για έλεγχο Covid-19 που έγιναν στον Δήμο Μεσσήνης.

Οπως ενημέρωσε χθες ο δήμος, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τα τεστ ήταν αρνητικά για το σύνολο των 54 ατόμων που εξετάστηκαν την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο. Στις εξετάσεις συμμετείχαν υπάλληλοι του δήμου, αιρετοί, νοσηλεύτριες του Κέντρου Υγείας και αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης. Ετσι, δεν προέκυψε κανένα κρούσμα από τα 201 άτομα που υποβλήθηκαν σε PCR τεστ στο Δημαρχείο, από τον ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Μεσσηνίας και τον Δήμο Μεσσήνης, σε τρεις διαδοχικές εξετάσεις στις 4, 11 και 18 Νοεμβρίου.
Στη χθεσινή ανακοίνωση αναφέρεται ότι “η μέριμνα του Δήμου Μεσσήνης δεν σταματά εδώ. Στην προσπάθειά του να προστατέψει τον τοπικό πληθυσμό από τη διασπορά του κορονοϊού από πιθανούς ασυμπτωματικούς ασθενείς, ξεκινά από τη Δευτέρα -σε συνεργασία με τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες- δωρεάν ελέγχους με rapid tests, προκειμένου να ελεγχθούν κάτοικοι και εποχικοί εργάτες γης στην περιφέρεια του δήμου, ενώ με γρήγορα τεστ μέσω drive through ελέγχου θα εξεταστούν οι δημότες μας έξω από το Κέντρο Υγείας Μεσσήνης την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου”.


NEWSLETTER