Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 07:57

Εγκρίθηκε το σχέδιο σύμβασης για Γυμνάσιο - Λύκειο Κορώνης

Γράφτηκε από την
Εγκρίθηκε το σχέδιο σύμβασης για Γυμνάσιο - Λύκειο Κορώνης

Εγκρίθηκε το σχέδιο σύμβασης για την ανέγερση του νέου σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου - Λυκείου Κορώνης, από κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Συγκεκριμένα, με επιστολή του προς το Δήμο Πύλου - Νέστορος, το Ε’ Κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου γνωστοποίησε την πράξη, με την οποία εγκρίνει την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του δήμου και του αναδόχου, για το έργο με τίτλο “Ανέγερση νέου σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου - ΓΕΛ Κορώνης, στην εκτός σχεδίου περιοχή Σαράντου στη Δ.Ε. Κορώνης”, προϋπολογισμού 6 εκ. ευρώ.

Ανάδοχος είναι η εταιρεία “Στάθης Κοκκίνης Τεχνολογία 2020 Α.Ε.” με έκπτωση 43,71%. Το σημαντικό αυτό έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Φιλόδημος” και τη ΣΑΤΑ και η προθεσμία υλοποίησής του είναι 12 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης με τον ανάδοχο.

Ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας σημείωσε ότι “μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ανέγερση του νέου σχολικού συγκροτήματος της Κορώνης, το οποίο θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου το συντομότερο δυνατό να παραδοθεί το νέο εκπαιδευτήριο σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, για την άμεση υλοποίηση όλων των έργων και των δράσεων, που έχουν στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των δημοτών μας”.


NEWSLETTER