Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020 09:20

Δήμος Καλαμάτας: 37 θέματα στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Γράφτηκε από την

Με 37(!) θέματα θα ασχοληθεί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας μεθαύριο Τετάρτη στη 1 το μεσημέρι, με τηλεδιάσκεψη.

Τα σημαντικότερα θέματα αφορούν:
Την έγκριση των μελετών και την υποβολή αιτημάτων χρηματοδότησης των έργων βελτίωσης αγροτικής οδοποιίας Δημοτικής Ενότητας Καλαμάτας και των Δημοτικών Ενοτήτων Θουρίας, Αριος και Αρφαρών από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”. Την πρόσληψη προσωπικού στο Δήμο Καλαμάτας, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου
ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις για αντιμετώπιση του Covid-19 από τους ΟΤΑ. Την κατάρτιση όρων δανείου για τη διάνοιξη και κατασκευή οδών. Την εξειδίκευση πίστωσης για την κάλυψη δαπανών ενόψει της περιόδου των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Την έγκριση διενέργειας δαπάνης, μελέτης και τεχνικών χαρακτηριστικών για την ανάθεση της προμήθειας επίπλων και εξοπλισμού για το Δημοτικό Υπνωτήριο. Την ανάθεση της προμήθειας “Επείγουσα προμήθεια και τοποθέτηση 2 αυτόματων θυρών στο κτήριο του Νέου Δημαρχείου για την πρόληψη μετάδοσης του Covid-19”. Το 2ο πρακτικό της επιτροπής διενέργειας ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάδειξη μειοδότη κατασκευής του έργου επισκευής και συντήρησης σχολικών κτηρίων. Το 2ο πρακτικό της επιτροπής διενέργειας ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάδειξη μειοδότη κατασκευής του έργου ανάπλασης οδού Ναυαρίνου (Α΄ φάση) από οδό Φαρών έως Ακρίτα. Τη χρονική επέκταση του συμφωνητικού για την παροχή υπηρεσιών “Μετρήσεις ποιοτικών χαρακτηριστικών ελαιολάδου ΠΟΠ Καλαμάτας”. Την έγκριση μελέτης και κατάρτιση όρων διακήρυξης διενέργειας ανοιχτού ηλεκτρονικού διεθνούς διαγωνισμού για την προμήθεια 4 απορριμματοφόρων οχημάτων. Τη συγκρότηση επιτροπής διερεύνησης τιμών στο πλαίσιο της υποβολής πρότασης χρηματοδότησης στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” στον άξονα προτεραιότητας “Περιβάλλον” με τίτλο “Δράσεις ηλεκτροκίνησης στους Δήμους”.