Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 15:16

Ευχές του δημάρχου Καλαμάτας σε αγορά και ΒΙΟΠΑ

Γράφτηκε από την
Ευχές του δημάρχου Καλαμάτας σε αγορά και ΒΙΟΠΑ

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου και την έλευση του 2021, ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Βιοτεχνικού Πάρκου και της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με την ενημέρωση από το δήμο, για να ανταλλάξει ευχές με επαγγελματίες, εργαζόμενους και όσους δραστηριοποιούνται τόσο στο ΒΙΟΠΑ όσο και στην ΚΑΚ. Παράλληλα μοίρασε σε όλους απ’ ένα συμβολικό δώρο (γούρια και μάσκες).
Τον δήμαρχο συνόδευσαν οι πρόεδροι της Κεντρικής Αγοράς και του “Διοκλή” Τάσος Αγγελής και Αναστάσης Σκοπετέας, καθώς και οι διευθυντές των Νομικών Προσώπων Νίκος Κωτσάκος και Δημήτρης Λαμπρόπουλος.
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος, μεταξύ άλλων, τόνισε την ανάγκη στήριξης της τοπικής οικονομίας, των επαγγελματιών και παραγωγών που σε συνθήκες δύσκολες επιχειρούν να διατηρήσουν όρθιες και ανοιχτές τις επιχειρήσεις τους. Επίσης, ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του Θαν. Βασιλόπουλου στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την ΚΑΚ και τον “Διοκλή”, προκειμένου να ανταποκριθούν στις αντίξοες οικονομικά συνθήκες, συνέπεια της υγειονομικής κρίσης που διανύουμε.


NEWSLETTER