Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 14:30

Καλαμάτα: Περιμένουν τη διαχειριστική αρχή για το Ανοιχτό Θέατρο (βίντεο)

Γράφτηκε από την

Την έγκριση από τη διαχειριστική αρχή του υπουργείου Ανάπτυξης περιμένει ο Δήμος Καλαμάτας για τη δημοπράτηση της ολοκλήρωσης του Ανοιχτού Θεάτρου της πόλης.

Στόχος, όπως επεσήμανε ο δήμαρχος Θαν. Βασιλόπουλος, είναι το θέατρο να έχει ολοκληρωθεί και να λειτουργήσει στο τέλος του καλοκαιριού.
Απαντώντας σε ερώτησή μας για τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του έργου, ο δήμαρχος παρατήρησε: “Για το Ανοιχτό Θέατρο έκλεισε ο μειωτικός, έκλεισε το πρώτο υποέργο και μας μένει το δεύτερο προϋπολογισμού 1,2 εκ. ευρώ. Πριν από 2 εβδομάδες που ανέβηκα στην Αθήνα, μία από τις συναντήσεις που είχα, ήταν στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ, όπου συναντήθηκα με τον κ. Μαμαλούγκα (της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης), όπου συζητήσαμε ακριβώς αυτό το θέμα. Εχω πάει πολλές φορές για το συγκεκριμένο ζήτημα στην Αθήνα. Περιμένουμε την έγκριση της Διαχειριστικής Αρχής για να ξεκινήσει η διαγωνιστική διαδικασία. Είναι σε εξέλιξη. Προφανώς και θα γίνει μέσα στο 2021. Ο στόχος ο μεγάλος θα ήταν να λειτουργήσει το θέατρο το καλοκαίρι. Αν αυτό δεν γίνει, τουλάχιστον ας λειτουργήσει τέλος καλοκαιριού”.