Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 16:04

Πύλος: Συνάντηση Καρβελά με τον πρόεδρο της Ενωσης Σεναριογράφων Ελλάδος

Γράφτηκε από την
Πύλος: Συνάντηση Καρβελά με τον πρόεδρο της Ενωσης Σεναριογράφων Ελλάδος

Τον πρόεδρο της Ενωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρο Κακαβά υποδέχθηκε στο γραφείο του χτες το πρωί ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, στο πλαίσιο των κινηματογραφικών γυρισμάτων για το επικείμενο ντοκιμαντέρ της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης με τίτλο «1821: Η Ελληνική Επανάσταση».

Το εν λόγω ντοκιμαντέρ υλοποιείται από την ΕΡΤ με αφορμή τη φετινή επέτειο για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και τα γυρίσματα γίνονται σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας, με την Περιφέρεια Πελοποννήσου να κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Στο Δήμο Πύλου - Νέστορος έγιναν γυρίσματα στο Νιόκαστρο της Πύλου, στο Κάστρο της Μεθώνης, στη Νήσο Σφακτηρία και στην Εκθεση Rene Puaux.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα διεύρυνσης της πολιτιστικής ταυτότητας της περιοχής, με τον δήμαρχο να εκφράζει την επιθυμία να υπάρξει μια εκτενέστερη συνεργασία με την Ενωση Σεναριογράφων Ελλάδος, γι’ αυτό τον σκοπό. Ο κ. Κακαβάς με τη σειρά του εξέφρασε τις ευχαριστίες του και ενημέρωσε για τις δράσεις της ένωσης στην οποία προεδρεύει.


NEWSLETTER