Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 18:49

Έκοψαν πίτα στα ΚΔΑΠ ου Δήμου Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Με την ευχή σύντομα να ξεπεραστεί η πανδημία του κορονοϊού, εργαζόμενοι και εκπαιδευτικοί στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου Καλαμάτας και της “Φάρις” έκοψαν την πίτα τους διαδικτυακά, παρουσία του δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου και του προέδρου της επιχείρησης Παντελή Δρούγα.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε μια καλή και δημιουργική χρονιά, και σύντομα οι συνθήκες της υγειονομικής κρίσης να επιτρέψουν την διά ζώσης επαναλειτουργία των εν λόγω δομών.
Τα ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας και της “Φάρις” λειτουργούν αυτή την περίοδο με προγράμματα μέσω διαδικτύου, με περισσότερους από 500 ωφελούμενους στο πλαίσιο της δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής”, με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ενωσης, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση” και του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Πελοποννήσου.
Οι τυχεροί της πίτας, με κλήρωση που έγινε, είναι οι Γιάννα Κοστρίβα και Νικολέτα Παναγοπούλου (εκπαιδευτικοί ΚΔΑΠ δήμου), Χριστίνα Λιανού και Αγγελική Γιάνναρου (εκπαιδευτικοί ΚΔΑΠ “Φάρις”), Αννα Κορωναίου και Αμαλία Κάρλου (βοηθητικό προσωπικό).