Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 10:49

Βαγόνια του Πάρκου Σιδηροδρόμων παραχώρησε σε συλλόγους ο Δήμος Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Βαγόνια του Πάρκου Σιδηροδρόμων παραχώρησε σε συλλόγους ο Δήμος Καλαμάτας

Βαγόνια του Πάρκου Σιδηροδρόμων παραχώρησε σε συλλόγους ο Δήμος Καλαμάτας.


Χθες, υπογράφηκαν συμβάσεις παραχώρησης βαγονιών του Πάρκου, με τη μορφή χρησιδανείου, από τον δήμαρχο και εκπροσώπους συλλόγων, στο πλαίσιο εκτέλεσης αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Οι συμβάσεις έχουν ισχύ δύο ετών και η χρήση των βαγονιών είναι δωρεάν.
Οπως σημείωσε ο δήμαρχος Θαν. Βασιλόπουλος, μέσω τηλεδιάσκεψης παρουσία του αντιδημάρχου Γιάν. Μπάκα και του διευθυντή των Γεωτεχνικών Υπηρεσιών Γιάν. Λιοντήρη, οι προσπάθειες για την αναβάθμιση του Πάρκου είναι διαρκείς, και κάλεσε τα μέλη των δραστήριων συλλόγων να συμμετέχουν σε ενέργειες που σκοπό έχουν το Πάρκο Σιδηροδρόμων να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση.
Αναλυτικά, βαγόνια παραχωρήθηκαν στους εξής συλλόγους και φορείς: Αθλητικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμάτας “Παράδεισος”, Σύλλογος Μελισσοκόμων Καλαμάτας, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, Σύλλογος Επτανησίων Ν. Μεσσηνίας, Ενωση Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών “Λαρισαϊκός”, Vstrom Hellas Club, Bmw Riders, Ενωση Συνταξιούχων Κατωτέρων Αστυνομικών, Σύλλογος Σαϊτολόγων Δήμου Καλαμάτας, Σύλλογος Πεζοπόρων - Ορειβατών Καλαμάτας “Ο Ευκλής”, Ελληνομνήμονες, Νηρέας, ΚΕΘΕΑ Κύτταρο, Κοινότητα Καλαμάτας, Φωτογραφική Λέσχη, Αυτοσχέδια Σκηνή, Ο Κήπος της Λυσούς, Το Βοτάνι της Λυσούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER