Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 18:17

Δήμος Μεσσήνης: Αντίθεση Κοτταρίδη σε προσλήψεις συμβασιούχων

Γράφτηκε από την

Την έντονη αντίθεσή της στις προσλήψεις συνολικά 19 ατόμων στο Δήμο Μεσσήνης λόγω Covid-19 διατύπωσε η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Νίκου Κοτταρίδη στη χθεσινή διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου.

Ο κ. Κοτταρίδης σε δήλωσή του τόνισε ότι από τις 19 προσλήψεις, η παράταξή του θεωρεί αναγκαίες και ψήφισε θετικά μόνο για τις 7, που αφορούν προσλήψεις νοσηλευτών/τριών, οικογενειακών βοηθών, δύο καθαριστριών σχολείων και ενός πτυχιούχου Πληροφορικής. Οι υπόλοιπες, είπε, οι οποίες αφορούν εργάτες καθαριότητας, διοικητικούς υπαλλήλους και οδηγούς, θεωρεί ότι δεν τεκμηριώνονται και επιπλέον “γίνονται με αδιαφανείς διαδικασίες”. Εξηγώντας τι εννοεί, είπε ότι “δεν γίνεται δημοσιοποίηση των ειδικοτήτων για να συμμετέχουν και άλλα παιδιά συνδημοτών μας, πέρα από «τα δικά τους παιδιά», που μπορεί να είναι… ικανότερα, αλλά και πάλι αυτούς τους καιρούς ας δίνουμε και στα άλλα παιδιά την ευκαιρία να συμμετέχουν”.
Επιπλέον, “δεν φαίνονται οι κωδικοί που θα πληρωθούν, έχουμε χρηματοδοτήσεις μέσω προγραμμάτων για την Covid-19, αλλά και πάλι δεν φαίνονται αυτοί οι κωδικοί στην εισήγηση, και θεωρώ ότι θα έχουν εξαντληθεί ήδη αυτά τα χρήματα” είπε καταλήγοντας ο Ν. Κοτταρίδης.
Ν.Κ.