Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 14:32

Εγκριση παρατάσεων έργων στο Δήμο Οιχαλίας

Γράφτηκε από την

Παρατάσεις και διαδικασίες υλοποίησης έργων πρόκειται να εγκρίνει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Οιχαλίας, αύριο Τρίτη σε συνεδρίαση διά περιφοράς, από τις 12 έως τη 1 το μεσημέρι.

Ειδικότερα, αναμένεται να εγκρίνει: Την παράταση περαίωσης εργασιών των έργων αποκατάστασης ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν από θεομηνίες και επισκευής - συντήρησης κτηρίων και αύλειων χώρων. Τη μελέτη και τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Οιχαλίας, Περιφέρειας Πελοποννήσου και Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης για την υλοποίηση του έργου αναπλάσεων πλατείας και κοινόχρηστων χώρων της Κοινότητας Σκάλας.
Τα πρακτικά αποσφράγισης των ηλεκτρονικών προσφορών και αξιολόγησης των δικαιολογητικών συμμετοχής και των τεχνικών προσφορών του διεθνούς δημόσιου ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού και μεταλλικών κάδων απορριμμάτων.
Τη μελέτη και τα τεύχη δημοπράτησης, καθώς και τους όρους δημοπράτησης συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ) και την προώθηση της ηλεκτροκίνησης εντός των ορίων του δήμου.