Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 19:30

Απονομή του επαίνου Νικολάου Πολίτη

Γράφτηκε από την

H απονομή του επαίνου Νικολάου Πολίτη στους τρεις πρώτους μαθητές Λυκείων (Γ ́ τάξης 2019-2020) καθεμιάς από τις τέσσερις κατευθύνσεις, πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Καλαμάτας.

Σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο έπαινος συνοδεύεται από την καταβολή ποσού 400 ευρώ για τον πρώτο, 300 ευρώ για τον δεύτερο και 200 ευρώ για τον τρίτο μαθητή. Φέτος -λόγω των περιοριστικών μέτρων- δεν πραγματοποιήθηκε εκδήλωση και η απονομή έγινε στο γραφείο του δημάρχου με τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Ο έπαινος απονεμήθηκε σε 12 μαθητές, που είναι οι:
Κατεύθυνση ανθρωπιστικών σπουδών: 1. Σοφία - Αικατερίνη Βαγενά του Ευσταθίου. 2. Νίκη Πελεκούδα του Αγγελου 3. Νικόλαος Σταθόπουλος του Παναγιώτη.

Κατεύθυνση θετικών σπουδών: 1. Δέσποινα - Καλλιρόη Κοσμοπούλου του Νικολάου. 2. Αλκίνοος - Παύλος Κοτσιφάκης του Ιωάννη. 3. Ιωάννα - Μελιτίνη Μάκαρη του Εμμανουήλ - Λεονάρδου.
Κατεύθυνση οικονομίας και πληροφορικής: 1. Σοφία Μαστρογιαννοπούλου του Παναγιώτη. 2. Ιωάννης Βρυώνης του Γεωργίου. 3. Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος του Γεωργίου.
Κατεύθυνση υγείας: 1. Δήμητρα - Μαρία Κυριαζή του Γεωργίου. 2. Αικατερίνη Ζέρβα του Αθανασίου. 3. Αχιλλέας - Κωνσταντίνος Βίγκος του Παναγιώτη.