Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 17:49

Καλαμάτα: Προσχώρηση στην πλειοψηφία και ανάληψη του “Διοκλή” από Μιχ. Αντωνόπουλο (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Προσχώρηση στην πλειοψηφία και ανάληψη του “Διοκλή” από Μιχ. Αντωνόπουλο (βίντεο)

 

Ενας ακόμα σύμβουλος της μειοψηφίας στο Δήμο Καλαμάτας, ο επικεφαλής της “Ανεξάρτητης Συμμαχίας Πολιτών” Μιχάλης Αντωνόπουλος, προσχώρησε στη δημοτική αρχή και ανέλαβε πόστο.

Επιβεβαιώνεται έτσι το ρεπορτάζ μας μετά την ανεξαρτητοποίηση και την προσχώρηση του συμβούλου Γιάννη Ζαφειρόπουλου (από την παράταξη της Μ. Οικονομάκου) ο οποίος ανέλαβε άμισθη θέση αντιδημάρχου – όπου είχαμε αναφέρει ακριβώς αυτή την πιθανότητα, λόγω της αλλαγής στάσης του κ. Αντωνόπουλου και της υπερψήφισης προτάσεων της δημοτικής αρχής στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.

Χθες, ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Μιχ. Αντωνόπουλο, προτείνοντάς τον για τη θέση του προέδρου του “Διοκλή”.

Σε δήλωσή του ο κ. Βασιλόπουλος καλωσόρισε τη συνεργασία με τον Μιχ. Αντωνόπουλο και ανέφερε: “Με τον Μιχάλη μάς συνδέει φιλία πολλών ετών, καθώς ακολουθήσαμε κοινή πορεία στα πρώτα μας αυτοδιοικητικά βήματα. Το 2006 ήμασταν συνυποψήφιοι στον συνδυασμό του Ντίνου Τσερώνη, το 2010 με τον Παναγιώτη Νίκα και τώρα ήρθε ο καιρός να ενώσουμε πάλι δυνάμεις, ώστε να υπηρετήσουμε το κοινό καλό, να προσφέρουμε στον τόπο μας. Ο Μιχ. Αντωνόπουλος είναι ένας άνθρωπος καταξιωμένος επαγγελματικά, εργατικός, έντιμος, και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι. Πάντα με καθαρές θέσεις και απόψεις και επιχειρηματολογώντας υπέρ αυτών. Σε αυτό το πλαίσιο θα προτείνω στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. τον Μιχάλη ως πρόεδρο της «Διοκλής ΑΕ». Ενα νομικό πρόσωπο σημαντικό, είχε την τύχη τα τελευταία χρόνια να το υπηρετούν πρόεδροι, αλλά και Δ.Σ. που έκαναν μεγάλη προσπάθεια ώστε να βελτιωθούν οι εκεί συνθήκες. Αναφέρομαι στον Γιώργο Φάβα και τελευταία στον Αναστάσιο Σκοποτέα. Είμαι βέβαιος ότι μόλις ο Μιχάλης αναλάβει την προεδρία του νομικού προσώπου, η μεθοδικότητα και η εργατικότητα που τον διακρίνει θα φέρει θετικά αποτελέσματα”.

Από την πλευρά του ο κ. Αντωνόπουλος ευχαρίστησε και υπογράμμισε “την ευχάριστη θέση στην οποία βρίσκομαι και την τιμή που έχω, να συνεργαστώ με τη δημοτική αρχή και με τον δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, στην προσπάθεια που κάνει για το δήμο, για την πόλη, για τον τόπο μας. Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω απ’ αυτά που μου περισσεύουν, από το χρόνο και τη διάθεση που έχω για τα κοινά και στη σημερινή δημοτική αρχή, την οποία βλέπω με εμπιστοσύνη. Θεωρώ ότι ο Θαν. Βασιλόπουλος ως δήμαρχος κάνει μία πολύ αξιόλογη προσπάθεια, η οποία βρίσκει συμπαραστάτες, και πιστεύω όλα αυτά τα οποία γίνονται έχουν ένα μεγάλο -αν θέλετε- αντίκρισμα στους πολίτες. Βλέπω ότι ο σημερινός δήμαρχος αγγίζει και μία άλλη πλευρά της σημερινής πραγματικότητας κι αυτό είναι που με ενθουσιάζει και πραγματικά θέλω να βρίσκομαι μαζί του, να ξεκινήσουμε αυτή τη συνεργασία. Συνεργαζόμενοι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα για τον τόπο μας, αυτό είναι κάτι που δεν το αμφισβητεί κανείς”.


NEWSLETTER