Σάββατο, 08 Μαϊος 2021 08:15

Δήμος Καλαμάτας: Συναντήσεις για έναρξη τουριστικής περιόδου

Γράφτηκε από την
Δήμος Καλαμάτας: Συναντήσεις για έναρξη τουριστικής περιόδου

 

Με στόχο η περιοχή μας να είναι κατάλληλα προετοιμασμένη ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου σε λίγες ημέρες, ο Δήμος Καλαμάτας οργανώνεται – και όπως ανακοίνωσε, έχει προγραμματίσει για την ερχόμενη εβδομάδα συναντήσεις με τοπικούς φορείς, υπηρεσιακούς παράγοντες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού.

Επιπλέον, σε συνέχεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε υπό τον δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, δόθηκαν συγκεκριμένες κατευθύνσεις για την προετοιμασία της περιοχής μας.

Ειδικότερα, συσκέψεις έχουν οριστεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας με εκπροσώπους των δομών Υγείας της περιοχής, του Νοσοκομείου Καλαμάτας, του Κέντρου Υγείας της πόλης και της Κινητής Μονάδας του ΕΟΔΥ. Επίσης, συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου, των ξενοδόχων, του Εμπορικού Συλλόγου, των επιχειρήσεων εστίασης, των μέσων μεταφοράς (ταξί, ΚΤΕΛ, τουριστικά λεωφορεία), καθώς και με τον αερολιμενάρχη Καλαμάτας και τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού του δήμου.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος ανέφερε ότι κατά τις συναντήσεις αυτές θα τεθούν προτεραιότητες σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, με την επιδίωξη να υπάρξει η καλύτερη δυνατή συνεργασία και ένας κοινός βηματισμός για την καλύτερη προβολή του δήμου. “Η περιοχή μας είναι ένας υγειονομικά ασφαλής προορισμός, ευτυχώς έχουμε λίγα κρούσματα κι αυτό είναι μία επιτυχία όλων μας” ανέφερε ο κ. Βασιλόπουλος.


NEWSLETTER